برای این که بخواهید کباب هایی نظیر کباب کوبیده را بطور حرفه ای و رستورانی تهیه کنید ، دستگاه کباب گیر میتواند ، عمل کباب گیری را برای شما به کاری بسیار ساده تبدیل کند ، این دستگاه بطور دستی بوده و می توانید در هر مکانی از جمله فضاهای باز نیز استفاده نمایید.
یکی از دردسر های کباب درست کردن ، جدا شدن گوشت کوبیده مخصوص کباب از روی سیخ هنگام گذاشتن روی منقل کباب است.
علت اصلی ریختن گوشتها از روی سیخ ، دقیق نبودن مقدار چربی نسبت به گوشت کوبیده روی سیخ نیست بلکه علت اصلی زیختن گوشت ها ، ناکافی بودن و درست تنظیم و پخش نکردن گوشت کوبیده روی سیخ می باشد.
دستگاه کباب زن ، این مشکل را برای شما حل کرده تا به آسانی بتوانید گوشت کوبیده خود را بر روی سیخ مورد نظرتون پخش کنید ، این امر باعث می شود تا موقعی که گوشت کباب را روی منقل میزارید ، ریخته نشود.
دستگاه کباب زن به صورت دستی بوده و به طوری طراحی شده که سیخ کنی گوشت کوبیده به آسان ترین و روان ترین شکل ممکنه انجام شود.
این دستگاه دارای متعلقاتی شامل شش عدد سیخ کباب مجزا از جنس استیل و فرچه ای جهت تمیز کردن دستگاه کباب زن می باشد.
برای آماده کردن سیخهای کباب کوبیده کافی است پس از شستن سیخ ها ، چفت قفل بدنه را باز کرده ، سیخ را درون دستگاه قرار دهید و قفل را چفت کنید .
سپس گوشت کباب آماده سیخ زدن را در قسمت بالای ورودی دستگاه بریزید و اهرم دستگاه کباب زن را فشار دهید تا گوشت کوبیده به میزان متعادل شده روی سیخ کباب بچسبد.
سپس بعد از باز کردن قفل ،سیخ کباب آماده گذاشتن روی منقل است و می توانید سیخ بعدی را آماده سازید.
تمیز کردن دستگاه کباب زن به سهولت بوده و میتوانید با استفاده از فرچه این کار را انجام دهید.
توجه داشته باشید این دستگاه خود دارای سی ماه گارانتی ضمانت شده می باشد